Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 4
Speellijnen: 5

Topspinner

TopSpinner Spelregels Fruitluck

Astronomische winsten boekt u met de Top Spinner door de 3 sterren op de winlijn te spelen. Dit is de echte jackpot van deze gokkast en Fruitluck Fruitautomaten daagt u uit om deze te pakken! Wie durft het aan om deze spannende online gokkast te bespelen. Oefening baart kunst dus speel eerst in de `oefenmodus` voordat u er lekker op los kan speelt in de `echt geld mode`. Klik op de gokkast afbeelding om direct te beginnen met spelen! Win gigantische bedragen door naar `Cashier` te gaan en speel voor echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen het kan allemaal. Ga voor de 3 sterren op deze sublieme topkast!

Happy Hour speelt u zo!

Het Basisspel wordt gespeeld met minimaal 1 credit. De Topspinner heeft naast het basisspel nog 3 andere spelonderdelen: 0-5 Spel, 0-1 Spel en het Bovenspel. Wederom kent deze Top Spinnerkast de auto hold functie om potentiële winkansen automatisch vast te houden om zo enorme winsten te vergaren.

Het Basis Spel

U speelt het Basisspel met standaard 4 rollen tegelijk en u verdient credits wanneer u 2,3 of 4 symbolen van het zelfde soort op de winlijn krijgt. In het basisspel is er een jackpot van maar liefst 200 credits te winnen door 3 sterren op de winlijn van de Top Spinner te krijgen.

Het 0-5 Spel

Wanneer u het Basisspel speelt en u credits scoort ter waarde van 1 tot 5 punten zullen deze credits in het 0-5 spel terecht komen. Dit onderdeel op de Top Spinner geeft u een winkans van 99,9 tegen 0,1. Ongeacht of u nou 1,2,3, of 4 credits scoort ze worden verzilverd in de clubmeter of bij uw credittegoed opgeteld.

Het 0-1 Spel

Het 0-1 Spel geeft uw net als bij het 0-5 Spel een winkans van 99,9 tegen 0,1. Dit onderdeel heeft de functie om de clubmeter aan te vullen zonder daadwerkelijk credits te winnen. U kan gelijk credits overzetten door dit spelonderdeel te hanteren. Er geldt een maximum van 200 credits per clubmeterpot. De credits die hier worden vergaard kunnen in het Bovenspel ingezet worden om die grote gewilde winsten te boeken.

Het Bovenspel

Het Bovenspel geeft u de mogelijkheid om veel credits te winnen. Op de Topspinner speelt u met 5 credits op rollen met 5 winlijnen en als u er voor kiest om voor het echte grote geld te gaan dan zet u 10 credits in op 4 rollen met maar liefst 10 winlijnen. Ziet u 3 sterren op de winlijn staan? Dan is het uw geluksdag en geeft Fruitluck Fruitautomaten u 200 credits. Zorg dat u vandaag nog die jackpot pakt en verdien lekker veel geld!
Klik op het plaatje om gokkast Running Wild direct te spelen.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast