Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 1

Running wild

Running Wild Spelregels Fruitluck

De Running Wild fruitkast is beroemd om de krisskross kroontjes en de winstgevende jokers in het bovenspel. Waag een gratis gokje in de `fun mode` en ga daarna over tot het genereren van harde euro`s door credits op te waarderen. Bent u er klaar voor? Klik dan op de fruitkast afbeelding om direct te beginnen met spelen! Win gigantische bedragen door naar `Cashier` te gaan en speel voor het echte geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen het kan allemaal. Eenmaal van credits voorzien ga dan voor de waardevolle kroontjes en jokers! Deze Fruitluck Fruitautomaat staat namelijk bekend om het op hol slaan en dan is er geen stoppen aan. U zal dan binnen no time de credits naar u toe zien vliegen!

Running Wild speelt u zo!

Het basisspel heeft als minimum 1 credit en het bovenspel als maximum 10 credits. Running Wild laat u pas bovenspelen als u genoeg credits heeft verzameld in de 8 potten van de clubmeter. De gokkast kent 4 spelonderdelen namelijk het basisspel, het bovenspel, 0-4 spel en 01-spel.

Het Basis Spel

Dit basisspel speelt u met 3 rollen op 1 winlijn. Credits kan u verdienen door symbolen die overeenkomen met elkaar op de winlijn te spelen. Wanneer u 2 of 3 van dezelfde symbolen op de winlijn heeft krijgt u harde credits. Bij het kersensymbool maakt u al kans op winst als er 1 symbool op de winlijn verschijnt. De credits worden namelijk overgezet naar het 0-4 Spel zodat u nog meer kans om maakt om te winnen! U verdient 20 credits als u de gouden kronen speelt, deze werken krisskross. De echte winstpakker in het basisspel zijn de sterren. Krijgt u er 3 op een lijn dan levert u dit 200 credits op!

Het 0-1 Spel

Bent u het sparen voor credits in het basispel zat? Dan is dit echt iets voor u, u kan hier namelijk direct credits overzetten naar het bovenspel. Net zoals bij het 0-4 spel gelden dezelfde kans voor succes. TIP:  Zet veel credits gelijk over naar de clubmeter wanneer u er van overtuigd bent dat het uw geluksdag is! Het sparen van credits in het basisspel is dan overbodig en u kan gelijk beginnen met het binnenslepen van grote winsten!

Het 0 4 spel

Het 0-4 spel is net al hierboven even genoemd. Running Wild geeft u een extra winkans als u een kerssymbool op de winlijn van de eerste rol heeft. De fruitkast beslist dan of 0 of 4 credits krijgt. De gewonnen credits kan u sparen in de potten van de clubmeter. Wederom zoals u gewend bent van de Fruitluck Fruitautomaten geeft Running Wild ook de kans van 99,9% tegen 0,1%. Dit is de kans dat uw credits daadwerkelijk naar boven kan doorzetten.

Gold Lines Deluxe Bovenspel

Het bovenspel op Running Wild speelt u met een inzet van 5 of 20 credits. Kiest u voor 5 credits per draai, dan wordt er gegokt op 3 rollen met 5 winlijnen. Als u van meer risico en hoge winsten houdt dan speelt u met de inzet van 20 credits op 4 rollen met maar liefst 10 winlijnen. U kan dan bijna niet verliezen omdat bij een inzet van 20 credits de laatste rol vol staat met joker symbolen. De desbetreffende symbolen gelden als WILD symbolen wat dus inhoudt dat de jokers voor alle goksymbolen ingezet kunnen worden. De jokers zijn dus super handig en enorm winstgevend met de juiste combinaties. De jackpot van 200 credits door 3 sterren op de winlijn zal dus onvermijdelijk komen!

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast