Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 5

Red white blue

Red White & Blue Spelregels Fruitluck

De naam van de gokkast zegt het al, het zijn de kleuren van de Nederlands vlag gemaakt voor Nederlandse online gokplayers zoals u! Deze van hollandse bodem fruitkkast staat garant voor gemak en vertrouwdheid. De fruitkast biedt u zelfs het oude kop of munt spel aan om winsten te verdubbelen. Wacht niet langer maar speel nu! Klik op de fruitkast afbeelding om direct te beginnen met spelen op Fruitluck Fruitautomaten! Verdien gemakkelijk online die harde pegels door naar `Cashier` te gaan en speel voor het echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen. Fruitluck Fruitautomaten biedt alle mogelijkheden aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken en u van de beste service te voorzien. Wanneer de credits er opstaan gaat u er ook aan geloven, u kan dan direct aan de bak met het binnen halen van prachtige prijzen.

Red White & Blue speelt u zo!

De Red White & Blue fruitkkast heeft 3 spelonderdelen. Het vertrouwde basisspel waar de fruitsymbolen te zien zijn, het kop of munt verdubbel spel en het vervolgspel. U kan al spelen en kans maken op grote winsten met een inzet van 1 credit ter waarde van €0,10 cent, in het vervolgspel geldt er een maximum inzet van 8 credits.

Het Kop of Munt Spel

Heeft u Fruitluck credits gewonnen en houdt u van een spannend gokje dan is dit onderdeel echt iets voor u. Verdubbel met deze functie u winsten tot maximaal 200 punten per keer. Het is standaard als u credits heeft gewonnen dat u de mogelijkheid heeft om het kop of munt spel te spelen. Dit onderdeel is zeer aan te raden bij de spelers die van spanning en sensatie houden.

Het Vervolgspel

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast