Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Fruitluck Automaat
Classic Runner | Fruitluck Automaten
Classic Runner Spelregels Fruitluck

Classic Runner Spelregels Fruitluck

Zoals de naam van de gokkast al luidt is dit een echte klassieker en zal menig mens deze al kennen van de snackbar of plaatselijke gokhal. Het is een simpele maar vooral zeer leuke gokkast die de moeite waard is. Klik op de gokkast om gelijk te beginnen met spelen! Laat het geld binnenlopen en verdien die lekkere credits door naar `Cashier` te gaan en speel voor echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. Betaal met IDeal, SMS of Bellen. Fruitluck Fruitautomaten biedt deze mogelijkheden aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken en u van de beste service te voorzien. Wanneer de credits er opstaan gaat u er ook aan geloven. U kan dan direct aan de bak met het binnen halen van prachtige prijzen en misschien wel die hoge jackpot knaller! Bent u nog niet overtuigd dat dit uw gokkast is? Geen probleem Fruitluck geeft u de mogelijkheid om eerst gratis te spelen. U ontwikkeld zo de vaardigheden om de `echt geld mode` op deze gokkast te gaan spelen.

Happy Hour speelt u zo!

De Classic Runner van Fruitluck Fruitautomaten is al te bespelen vanaf een inzet van 1 credit in het onderspel en heeft een maximale inzet van 5 credits in het bovenspel. De Classic Runner heeft naast het basisspel en bovenspel ook nog het 0-1 spel. Wederom kent deze top gokkast de auto-hold functie om potentiële winkansen automatisch vast te houden. U vergaart zo enorme winsten zonder dat u er moeite. De gewonnen credits worden in de clubmeter opgeslagen. De clubmeter bestaat uit 4 potten waar overal credits in gespaard kunnen worden. Wanneer het noodzakelijk is kunnen deze credits overal heen worden gezet.

Het Basisspel

Het basisspel ook wel het onderspel genoemd vertegenwoordig het spel dat u kan spelen met 3 rollen en 1 winlijn. 2 gelijke symbolen op de winlijn kan al een prijs zijn, bij 3 dezelfde symbolen bent u verzekerd van credits. Bij het scoren van 3 sterren op de winlijn bent u de gelukkige winnaar van 200 credits. De gouden Kronen leveren leveren 20 credits op. Ze zijn krisskross dus er is nog meer kans om credits te verdienen. En als extra winmogelijkheid staat het BAR symbool voor WILD, dat betekend dat deze symbolen bij andere symbolen zoals peren, kersen, sinasappels en citroenen toch winnende combinaties opleveren.

Het 0-1 Spel

Het 0-1 Spel geeft u een winkans van 99,9 tegen 0,1. Dit onderdeel heeft de functie om de Classic Runner clubmeter aan te vullen. U hoeft dan niet eerst credits te winnen. U kan gelijk credits overzetten door dit spelonderdeel te hanteren.

Het Boven Spel

Bent u klaar voor het echte werk? dan zit u bij het bovenspel helemaal goed want hier worden uw kansen vergroot door de extra winlijnen. U speelt het bovenspel op deze Fruitluck Fruitautomaat met 3 rollen op 5 winlijnen voor slechts 5 credits. Geen geld dus voor de extra kansen om credits te verdienen. Probeer 3 sterren te incasseren voor de hoofdprijs!