Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 4
Speellijnen: 5

Hell Raiser

Hellraiser Spelregels Fruitluck

De nieuwste aanwinst van Fruitluck Fruitautomaten is de Hellraiser. Al direct na de release werd het een favoriete gokkast van de spelers en sindsdien is de gokkast niet meer weg te denken. De Hellraiser bestaat uit 4 verschillende facetten, het Basisspel, WARP spel, Bovenspel en het Hellraiser spel. Klik op de Hellraiser afbeelding om direct te beginnen met spelen! Win gigantische bedragen door naar `Cashier` te gaan en speel voor echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen alles kan! Begin direct met de Hellraiser goksensatie als de credits er op staan! TIP: speel het spel eerst gratis in de funmodus om zo meer inzicht in de diverse onderdelen te verkrijgen. Pas wanneer alles onder de knie is bent u echt klaar om het geld binnen te slepen.

De Hellraiser speelt u zo!

U moet minimaal 1 punt per keer inzetten. Een credit kost maar 10 cent dus u maakt al kans voor heel weinig geld op enorme bedragen. 20 punten is het hoogste wat u kan inzetten. U kan maximaal 10 winlijnen selecteren. Hoe meer winlijnen u selecteert des te meer kans u maakt op prachtige prijzen. Met de functie `autohold` worden de rollen automatisch vastgehouden als de Hellraiser gokkast daar een mogelijk winnende combinatie inziet. Verder is hier nog te lezen wat de verschillende onderdelen exact inhouden.

Het Basisspel

Dit spel vormt de basis en is een goede manier om veel credits binnen te slepen. U speelt met 4 rollen en de credits worden gewonnen door 2 of 3 gelijke symbolen op de winlijn te krijgen. Het basisspel fungeert ook als een spaarbank, door alle credits op te sparen kan u ook kiezen om voor het grote geld in het bovenspel (zie bovenspel uitleg) te spelen. Wanneer u 3 duivels op een rij op het scherm ziet wint u de hoofdprijs!

Kop of munt

Bij het kop of munt onderdeel kan u in één keer uw gewonnen credits verdubbelen. Wie van een echt spannend gokje houdt zal hier nog veel plezier van beleven. Met deze optie kan u snel en gemakkelijk uw gewonnen credits zomaar verdubbelen. Kijk wel uit want u kan ze ook zo weer kwijt zijn. Speel slim door de functie met mate toe te passen zodat u rendement hoog zal zijn.

Het WARP spel

Ga naar de optie `kies spel` om dit onderdeel van de Hellraiser te spelen. Het Warpspel word in het bovenspel gespeeld met 5 credits per spel. Hiermee worden snel credits op de clubmeter verdient zodat u snel op de bovenste rollen kan spelen.

Het Bovenspel

Met een minimale inzet van 5 credits speelt u hier met 5 winlijnen op 3 rollen. U maakt de meeste kans om de grote geldbedragen te winnen door hoog in te zetten. Met een maximale inzet van 20 punten, 10 winlijnen op 4 rollen wordt het namelijk erg moeilijk om geen hoge bedragen te winnen! Deze speelwijze is zeer geliefd bij de echte online gokfanaten en heeft in het verleden al meerdere malen bewezen dat zo het grote geld wordt binnen gesleept.

Het Unieke Spel van Hellraiser!!!

Dit unieke spel is op de Hellraiser te activeren wanneer er in het bovenspel op de maximale inzet wordt gespeeld. Wanneer er op dat moment 3 duivels op de winlijn te zien zijn zal het spel dan automatisch doorlopen. Zolang er credits op de gokkast zijn zal de Hellraiser doorgaan. Wanneer er winst is worden de duivels op de meter automatisch aangevuld. De enorme bedragen zullen dan gegarandeerd vallen, dit is waar iedere online gokker van droomt! Wanneer de meter leeg is zal het spel stoppen en worden alle gewonnen credits aan de clubmeter worden toegevoegd.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast