Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 5

Happy Hour

Happy Hour Spelregels Fruitluck

Van credits verdienen wordt u blij speel daarom juist deze Happy Hour Fruitluck gokkast. Er is zelfs een bonusspel te activeren zodat de credits maar blijven komen! Speel nu de Happy Hour door op de gokkast te klikken en begin direct met gokken. Door naar `Cashier` te gaan speelt u voor het echte geld waar echte grote bedragen worden gewonnen. Er zijn diverse manieren om credits in te kopen. IDeal, SMS of Bellen. Fruitluck fruitautomaten biedt zoveel mogelijkheden aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken en u van de beste service te voorzien.

Happy Hour speelt u zo!

De Happy Hour gokkast is al te bespelen vanaf een inzet van 1 credit in het onderspel en heeft een maximale inzet van 10 credits in het bovenspel. De Happy Hour heeft naast het basisspel en bovenspel ook nog het clubspel en het Happy Hour Bonus Spel.

Het Basisspel

Het bassispel van Fruitkast Happy Hour wordt gespeelt met 3 rollen en de credits worden gewonnen wanneer u 2 of 3 identieke symbolen op de winlijn ziet. Het onderspel heeft ook een jackpot knaller, wanneer u BAR BAR BAR op de winlijn ziet verdient u daar 200 punten mee! Als u credits verdient tussen de 2 en 6 credits dan komt het 1-4 spel in actie. De winbank en de clubmeter is de plaats om alle credits te sparen voor deze gokkast van Fruitluck Fruitautomaten.

Clubspel

Als u genoeg credits op de clubmeter hebt is het tijd voor het Clubspel. Bij een minimum van 5 credits kan u dit al spelen. U gaat daarvoor naar de `choose stake` knop en hier kunt u het aantal credits per spin bepalen. Kies uit 5 of 10 credits en het Clubspel wordt geactiveerd, u speelt met 3 rollen en 5 winlijnen op deze winstgevende gokkast. De hoogst haalbare geldprijs is wederom BAR BAR BAR, u verdient dan 200 credits. Wanneer u het Happy Hour Bonusspel wilt spelen dan is de inzet 10 credits.

Het BONUS spel

Dit bonusspel wordt in actie gezet wanneer er bij een maximale inzet 3 zandlopers op de winlijn komen. Als het zo ver is dan is het dus werkelijk een echte geluks uur voor u! De wijzer van de clubmeter gaan dan rond spinnen en stopt bij de 100 credits, die credits zijn dan helemaal voor u. U blijft credits verdienen zolang de wijzer aan het spinnen is, het creditfestijn stopt pas als de wijzer op de rode stop komt. Bij dit onderdeel zijn dus de echte volle bakken binnen te halen.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast