Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 1

Goldlines

GoldLines Deluxe Spelregels Fruitluck

De Gold Lines Deluxe gokkast is in de traditionele gokhal niet weg te denken, wie kent deze namelijk niet? en Fruitluck Fruitautomaten wilt u deze grandioze gokervaring niet ontnemen en biedt deze top gokkast dus ook aan. Lekker vanuit u luie stoel een spannend gokje wagen op u vertrouwde gokkast, wat wil u nog meer? De gokkast neemt u weer terug naar de goede oude tijd. Er is alleen 1 verandering, deze top gokkast is nu winstgevender dan ooit. Speel nu! Klik op de gokkast om direct te beginnen met spelen! Pak die jackpot en de kei harde credits door naar `Cashier` te gaan en speel voor het echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen het kan allemaal.

GoldLines Deluxe speelt u zo!

De inzet is u vast al bekend maar het wordt nog een keer speciaal voor u uitgelegd zodat u de beste op maat service krijgt. De Gold Lines Deluxe speelt u met een minimum inzet van 1 credit, credits kosten €0,10 cent per stuk. Wanneer u er voor kiest om online voor de grote bedragen te gokken dan is de maximum inzet 20 credits in het bovenspel. Zoals vele gokkasten kent ook deze tal van leuke spelonderdelen om u te vermaken, sneller winstgevend te worden. En misschien weet u wel die knaller jackpot binnen te slepen!

Het Basis Spel

U speelt het Basisspel met standaard 3 rollen tegelijkertijd met 1 winlijn. U verdient credits wanneer u 2 of 3 symbolen van hetzelfde soort en op de winlijn krijgt. Dit geldt niet voor de sterren! De stersymbolen gelden over 5 winlijnen en zijn 20 credits waard, de sterren zijn krisskross dus dat betekent dat de gelijke symbolen niet op dezelfde winlijn hoeven te staan. Ideaal dus om te sparen! In het basisspel is er een hoofdprijs van maar liefst 200 credits te winnen door 3 jackpotbags op de winlijn van de Gold Lines Deluxe te krijgen. Met de functie `autohold` worden de rollen automatisch vastgehouden als de Gold Line Deluxe gokkast daar een mogelijk winnende combinatie inziet.

Het 0-1 Spel

Het 0-1 Spel geeft u een winkans van 99,9 tegen 0,1. Dit onderdeel heeft de functie om de Gold Lines Deluxe clubmeter direct aan te vullen zonder daadwerkelijk credits te winnen. U kan gelijk credits overzetten door dit spelonderdeel te hanteren. De credits die hier worden vergaard kunnen in het Bovenspel ingezet worden om die grote gewilde winsten te boeken zonder hiervoor eerst eindeloos te sparen. Het is echt een toponderdeel op deze knaller gokkast!

Gold Lines Deluxe Bovenspel

Het bovenspel van de online gokkast is in principe het zelfde als het basisspel maar u heeft nu de mogelijkheid om met nog een extra rol te spelen met een minimum inzet van 5 credits en een echte knaller inzet van maximaal 20 credits op 16 winlijnen. De Gold Lines Deluxe gokkast is het spelen waard omdat de online speler hier echte gokwinsten uitslepen. Speel voor die jackpotbags en u zult zien dat u ook tot de winnende spelers gaat behoren. Verspil geen tijd meer en speel eerst in de oefenmodus voor het gevoel en koop daarna gelijk de credits en speel de gokkast helemaal leeg!

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast