Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 1

Starlight

Binnen het Fruits 4 Real assortiment is de Starlight gokkast een ware topper die ons direct aan de Amerikaanse vlag doet denken. Dit heeft natuurlijk vooral te maken met de vele sterren en kleuren die je op de achtergrond van de rollen hier terug zal kunnen vinden. Als je online gaat gokken op de Starlight automaat begin je altijd met het spelen van 1 credit op 3 rollen. Je kunt met deze credit prijzen winnen op 1 winlijn in het midden, waarvan de combinaties die je voor een uitbetaling moet vormen rechts en boven de rollen terug te vinden zijn. Ook kun je bij Starlight met de sterren gaan voor random prijzen door steeds een rij vol te krijgen naast rol 3. Random prijzen worden uitgekeerd tussen de 4 en 100 credits.

Spelen vanaf de winbank

Alle credits die je aan prijzen binnen weet te halen in het basisspel worden verzameld op de winbank van Starlight. Vanaf daar kun je voor meer en grotere prijzen gaan spelen door met 8 credits of meer in het vervolgspel van start te gaan. Bovendien kun je met het verhogen van je inzetten met stappen van 8 credits iedere keer een rol extra toevoegen tot een maximum van 48 stuks. In dat geval kun je op een totaal van 8 rollen tegelijkertijd gaan spelen voor prijzen die met 32 symbolen per draai behaald kunnen worden. Random prijzen zijn ook in het vervolgspel van Starlight te vinden en keren hier tussen de 10 en 200 credits aan geldprijzen uit richting je saldo.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast