Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 6
Speellijnen: 10

Mystic Player

Online gokkast Mystic Player is zonder twijfel één van de meest spannende gokkasten die in het assortiment van Fruits 4 Real gespeeld kan worden. Het uiterlijk heeft direct iets mysterieus en de spanning zal alleen maar hoger oplopen als je in de prijzentabel onderaan de gokautomaat ziet welke prijzen er in de wacht kunnen worden gesleept. Als je van start gaat op de Mystic Player gokkast moet je weten dat dit een 2 in 1 speelautomaat is. Je vindt namelijk twee gelijke kanten, die je kunt bedienen voor het winnen van verschillende prijzen. Wil je eerst gratis oefenen? Dat kan natuurlijk direct op onze website in het hierboven weergegeven spelscherm.

Hoe Mystic Player spelen

Als je van start gaat op de Mystic Player gokkast moet je natuurlijk eerst je credits verdelen vanaf je Balance naar één of twee kanten. Zodra je dat gedaan hebt kun je aan beiden kanten van de START knop gebruik maken om per zijde 3 rollen te laten draaien. Iedere kant beschikt over 5 winlijnen, wat betekend dat er in totaal 10 lijnen gebruikt kunnen gaan worden om prijzen om te winnen. Bij het vormen van winnende combinaties is het de bedoeling dat je altijd 3 soortgelijke symbolen op een lijn weet te draaien. Daarbij kan het uiteraard gebeuren dat je meerdere winlijnen tegelijk af weet te ronden en zo meerdere prijzen bij elkaar opgeteld uitbetaald krijgt. Hoeveel je wint hangt af van de combinaties. Per combinatie win je minimaal 1 credit en maximaal kan er op een winlijn een totaal van 4000 credits uit worden gekeerd.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast