Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 0
Speellijnen: 0

Caribbean Adventure

Hoewel de Caribbean Adventure gokkast in het assortiment gezien moet worden als een echte klassieke automaat hebben wij meer het gevoel dat er gespeeld kan worden op een dubbele videoslot. Dit komt vooral door het feit dat het piratenthema dat gebruikt wordt over duidelijk is op de achtergrond en qua symbolen, maar ook door de extra functies die je bij deze gokkast kunt genieten. Als je in het bovenstaande scherm kijkt krijg je direct een indruk van de Caribbean Adventure slot en kun je altijd meteen gratis gaan spelen met free credits. Anderzijds vind je hier ook de weg naar spelen voor geld en kun je op deze dubbele gokkast online dus ook voor de winsten mee gaan spelen.

Hoe Caribbean Adventure spelen

Als je Caribbean Adventure wilt gaan spelen heb je geen verplichtingen om alle rollen te gebruiken. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om slechts één helft van het spel te spelen en daar te winnen op 27 winmanieren. Uiteraard zullen je kansen om geld te pakken wel hoger zijn als je beiden zijdes gebruikt, omdat je dan een totaal van 54 winmanieren tegelijkertijd actief zal hebben. De prijzen die je bij deze slotmachine online kunt winnen vind je terug via de PAYOUTS knop. Een bijzonder feit wat we hierbij kunnen vermelden is dat er bij Caribbean Adventure ook free spins te winnen zijn, waarvoor je de schatkist symbolen nodig zal hebben. Hoeveel free spins je krijgt en nog kunt spelen vind je onderaan boven de lampjes die aangeven met welk aantal credits je speelt voor de prijzen.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast