Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 1

Double sixteen

Double Sixteen Spelregels Fruitluck

Fruitluck Fruitautomaten is trots om de online gokkast De Double Sixteen te mogen presenteren. De Double Sixteen verschilt van andere gokkasten op onze website, bij De Double Sixteen is het namelijk mogelijk om op 3, 4 of zelfs 8 rollen tegelijk te spelen. Deze optie brengt een nieuwe dimensie aan het spelen op de Fruitluck Fruitautomaten. Vaker dan niet brengt dit positieve gevolgen mee voor de spelers. U kan daar 1 van zijn als u er voor kiest om op deze goksensatie te spelen. Op dit moment is daarom ook De Double Sixteen de populairste onder alle gokkasten. Het is namelijk een echte money binnensleper. Klik op de Double Sixteenafbeelding om direct te beginnen met spelen! Win gigantische bedragen door naar `Cashier` te gaan en speel voor echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen het kan allemaal en begin direct met de populairste gokkast van het internet als de credits er op staan!

TIP: Ook al heeft u credits en ervaring met andere gokkasten, speel De Double Sixteen eerst in de funmode omdat deze niet een standaard gokkast is. Wanneer de skills er zijn bent u toe aan de `echt geldmode`

Double Sixteen speelt u zo!

Voor de inzet van deze gokkast geldt een minimum van 5 punten en een maximum van 40 punten. Bij de Double Sixteen is er niet echt sprake van een basisspel zoals u bij de Hellraiser gewend bent. U komt meteen in het bovenspel. Maar u kan er ook voor kiezen om bij het Warp 0-1 spel de credits over te zetten naar de clubmeter. U kan het spel spelen door de credits over te zetten naar 1 van de 10 potten op de clubmeter. U kan meer credits inzetten in het Double Sixteen Spel wanneer er meer poten gevuld zijn. Maximum credits per pot is 200 punten.

Het Basis Spel en Bovenspel

Direct wordt er met 5 credits en 4 winlijnen gespeeld in het basisspel. U kan het gokspel spelen op 3,4 of zelf 8 rollen tegelijk en met de optie om op 4,8,16 of 32 winlijnen te spelen. U kan dan zelf een keuze maken met hoeveel credits u per draai wilt spelen (te kiezen uit 5,10,20,40 credits). De credits worden vanaf de clubmeter gespeeld en u krijgt de hoofdprijs uitgekeerd als u 3 jackpotzakjes op een rij heeft, u krijgt dan 200 credits!

Het 0-1 Spel

Om direct met een hogere omzet te kunnen spelen gebruikt u het Warp 0-1 Spel. De Double Sixteen geeft u zo de mogelijkheid om de credits van de creditmeter over te zetten naar de potten op de clubmeter. TIP: Ben u een ongeduldige gokker die van grote bedragen winnen houdt? Houdt u niet van lang spelen voor weinig geld? zorg dan dat u met dit spel veel credits overmaakt om gelijk uw geluk te beproeven in het `Boven Spel`.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast