Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 4
Speellijnen: 5

Clubspinner

Club Spinner Spelregels Fruitluck

Fruitluck Fruitautomaten presteert de Club Spinner. Wie zijn kansen al op de Top Spinner gokkast heeft beproefd weet dat deze fruitkast enigszins er op lijkt. De Club Spinner staat garant voor eindeloos gokplezier. Het is een klassieker die heeft bewezen een echte top gokkast te zijn. Klik op de gokkastafbeelding om direct te beginnen met spelen! Pak die jackpot en de kei harde credits door naar `Cashier` te gaan en speel voor het echte geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen noem maar op en het kan, allemaal voor uw gemakt!

Happy Hour speelt u zo!

Het Basisspel speelt u al met een inzet van een credit ter waarde van €0,10 en bij het bovenspel kan u maximaal 10 credits tegelijkertijd inzetten. De Club Spinner werkt met 4 spelonderdelen die u kunnen helpen om grote winsten te verkrijgen. Er is het basisspel, het bovenspel, 0-1 spel en het 0-5 spel. De clubmeter bestaat uit 8 potten waar credits in worden verdeeld naar mate u meer credits wint. Dit gebeurd geheel automatisch voor uw gemak. Kijk wel uit voor het maximum wat er in een clubmeterpot kan. Per pot kunnen er 200 credits in dus wees op u hoede als u de gokkast leeg haalt. Houdt dus een oogje in het zeil op de potten.

Het Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 4 rollen met 1 horizontale winlijn. Bij 2, 3 of 4 gelijke symbolen op de winlijn scoort u punten. Het aantal punten dat u verdient per keer staat in het winplan. Bij het basisspel kunt u gebruik maken van de autohold functie. Met deze functie kunt u mogelijke winkansen vasthouden. 200 credits is het maximale aantal punten dat u kunt halen. Deze haalt u door 3 sterren op de winlijn te krijgen. Wint u tussen 1- 4 punten dan gaan deze automatisch door naar het 0-5 spel.

Het 0-1 Spel

Het 0-1 Spel geeft u dezelfde winkans als die in het 0-5 gokspel. Dit onderdeel heeft als taak om de Club Spinner clubmeter direct aan te vullen zonder daadwerkelijk credits te winnen. U kan gelijk credits overzetten door dit spelonderdeel te hanteren. De credits die hier worden vergaard kunnen in het Bovenspel ingezet worden.  Grote winsten kunnen hier worden geboekt zonder hiervoor eerst eindeloos te sparen. Een toponderdeel op deze winners gokkast!

Het Boven Spel

U speelt het bovenspel met 3 of 4 rollen per draai, u kan al spelen voor slechts 5 credits met een maximum van 10 credits voor de echte winstgevende tactiek. Wanneer u met 5 credits besluit te spelen dan zullen er 3 rollen met 5 winlijnen actief zijn, 4 rollen met 10 winlijnen zullen actief zijn wanneer u met 10 credits per spin speelt. De jackpot is goed voor 200 punten, dus ziet u 3 sterren op de winlijn dan is het uw geluksdag!

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast