Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 1

Clubrunner

Club Runner Spelregels Fruitluck

Wie van lekker simpel online gokken houdt is bij deze gokkast aan het goede adres. De Club Runner heeft nog de traditionele tekens en speelt echt super fijn. Klik op de Club Runner afbeelding om direct te beginnen met spelen! De gokkast speelt vertrouwd en zal u niet teleurstellen. Win gigantische bedragen door naar `Cashier` te gaan en speel voor echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen het kan allemaal.

Happy Hour speelt u zo!

Zoals u gewend bent van meerdere Fruitluck Fruitautomaten wordt er in het basisspel gewerkt met een minimum inzet van 1 credit. Voor het bovenspel geldt er een maximum inzet van 5 credits. Met de functie `autohold` worden de rollen automatisch vastgehouden als de Club Runner gokkast daar een mogelijk winnende combinatie inziet. Verder is hier nog te lezen wat de verschillende onderdelen exact inhouden.

Het Basisspel

Het basisspel vertegenwoordig het spel dat u kan spelen met 3 rollen en 1 winlijn. De Club Runner heeft gouden kronen, deze zijn krisskros en vertegenwoordigen een misteryprijs (minimum 8 maximum 80 credits). Wanneer u 3 sterren op de winlijn heeft krijg u 100 credits of te wel het hoogst haalbare bedrag uitgekeerd. De clubmeter verdeeld de credits automatisch over de verschillende potten.

Het 0-1 Spel

Credits kunnen verzet worden naar de clubmeter door het 0-1 Spel te spelen. Deze optie is er voor de mensen die niet willen sparen maar in één keer er voor willen gaan in het bovenspel bij de Club Runner. Een uitstekende en bijna risicoloze onderneming om lekker snel de grote gokwinsten binnen te slepen. De Club Runner geeft namelijk u 99,9% tegen 0,1% kans

Het Boven Spel

Wanneer alle potten van de clubmeter met minimaal 1 credit gevuld zijn bent u klaar om het bovenspel te beproeven. Het bovenspel geeft u de kans om meer in te zetten en dus meer te winnen! Er zijn maar liefst 5 winlijnen en de autohold functie is niet actief. Een mistery jackpot van 20 tot 200 credits kan u verwachten wanneer u op de winlijn 777 ziet.

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast