Fruitluck AutomatenHandleidingen van verschillende fruitluck gokkasten en fruitautomaten
Rollen: 3
Speellijnen: 1

Bar 7

Bar7 Spelregels Fruitluck

Bar 7 is een heuse goksensatie en dat zal u zo meteen weten ook! De echte climax op deze gokkast is het Bar 7 verdubbel game. Daar heeft u de mogelijkheid om uw gewonnen credits steeds te verdubbelen om zo gemakkelijk snel rijk te worden! Probeer het eerst gratis in de fun modus om het later de echte pegels naar huis te nemen. Speel nu! Klik op de gokkast afbeelding om direct te beginnen met spelen! Verdubbel uw winsten keer op keer en verdien die lekkere credits door naar `Cashier` te gaan en speel voor het echt geld. Er zijn diverse manieren om credits te kopen. IDeal, SMS, Bellen. Fruitluck Fruitautomaten biedt zoveel mogelijkheden aan om het zo gemakkelijk mogelijk te maken en u van de beste service te voorzien. Wanneer de credits er opstaan gaat u er ook aan geloven. U kan dan direct aan de bak met het binnen halen van prachtige prijzen en misschien wel die hoge jackpotknaller!

Bar7 speelt u zo!

Het Basisspel wordt gespeeld met minimaal 1 credit. Bar 7 heeft naast het basisspel nog 3 andere spelonderdelen: het Bar 7 verdubbel Spel, 0-1 Spel en het Bovenspel. Wederom kent deze top gokkast de auto hold functie om potentiële winkansen automatisch vast te houden om zo enorme winsten te vergaren zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.

Het Basis Spel

Het basisspel ook wel het onderspel genoemd vertegenwoordig het spel dat u kan spelen met 3 rollen en 1 winlijn. 2 gelijke symbolen op de winlijn kan al een prijs zijn, bij 3 dezelfde symbolen bent u verzekerd van credits en als u 3 triple barren scoort dan bent u de gelukkige winnaar van 200 credits. Wanneer u op de 1e of 2e rol van de fruitkast 1 of 2 kersen scoort dan krijgt u een misteryprijs, deze prijzen kunnen enorm oplopen dus speel voor die kersen en win!

Het Verdubbel Spel

Als u credits wint heeft u de keuze om de credits te sparen en dus over te zetten naar de win credits meters, maar houdt u van veel credits en een spannend gokje dan kiest u voor het Bar 7 verdubbelspel. Kies dan voor dit onderdeel en verdubbel de gewonnen credits verscheidene keren en win nog meer credits op deze ludieke gokkast!

Het 0-1 Spel

Het 0-1 Spel geeft u een winkans van 99,9 tegen 0,1. Dit onderdeel heeft de functie om de Bar 7 powermeter aan te vullen zonder daadwerkelijk eerst credits te moeten winnen. U kan gelijk credits overzetten door dit spelonderdeel te hanteren. De 4 potten van de meter kunnen worden gevuld en u bent dan nog maar 1 stap verwijderd van het ultieme gokgenot.

Het Bovenspel

Deze gokkast van Fruitluck Fruitautomaten is anders dan de rest in het bovenspel. De symbolen in het bovenspel bestaan namelijk slechts uit BAR of 7 symbolen, bij elke spin kan u er voor kiezen of u met BAR of 7 speelt. U heeft de keuze uit een inzet van 5 credits of 10 credits maar ten alle tijden speelt de gokkast met 8 winlijnen. Valt uw gekozen symbool op 1 of meer winlijnen dan wint u credits! Ziet u 3 barren of 777 op de winlijnen dan heeft u de jackpot binnengesleept. Al vele online spelers gingen u voor op deze kast en hadden daar geen spijt van, ook u kan daar bijhoren. Speel dus nu en win het grote geld in het bovenspel van de Bar 7 fruitkast.

De Ultieme Supergok

Dit is uw kans om als een rijke online gokspeler er van door te gaan. Wanneer u meer dan 100 credits op de Bar 7 Powermeter heeft verzameld dan biedt de Bar 7 gokkast u de kans om een zeer grote gok te wagen, u speelt dan voor de supergok en u maakt dan kans om direct meer dan 100 credits te verdubbelen. Wie wilt dit nou niet, let op dit is alleen voor de echte risiconemers, maar wie niet waagt die niet wint dus denk daar maar goed over na als u deze top Fruikast wilt spelen!

Speel Direct Fruitluck Gokkast Hellraiser

De Fruitluck gokkasten zijn tijdelijk offline. Een goed alternatief voor het spelen van Fruitluck gokkasten is spelen bij Nedbet.hellraiser gokkast